• The Netherlands
  • Nederlands
   • English
   • Nederlands
  • The Netherlands - Nederlands
   • The Netherlands - English
   • The Netherlands - Nederlands
  • Home
  • Contacts
  • On The Go
  • Track
  • Settings
  • Search

  Express distributie

  SystemPlus staat bekend om haar rode loper principe. Dit principe staat voor een VIP behandeling met extra waardering en speciale bescherming. Wij rollen de rode loper uit voor u en uw product! Het SystemPlus Netwerk is een groot, high-performance netwerk met sterke regionale roots. Met meer dan 400 depots in 23 landen, is er altijd een SystemPlus partner bij u in de buurt. 

  Mainfreight is de exclusieve SystemPlus partner voor Nederland en België. Via de vestigingen in 's-Heerenberg (Nederland) en Genk (België) gaan de wagens van SystemPlus dagelijks op weg voor levering van uw importzendingen en afhaling van uw exportzendingen. Een lokale partner die kennis heeft van transport naar verschillende Europese landen en rekening houdt met uw wensen. 

  SystemPlus netwerk

  Dagelijks komen vrachtwagens van alle SystemPlus partners samen op de centrale HUB (overslagpunt) in Niederaula, in het midden van Duitsland. Hier worden alle goederen gelost en vervolgens overgeslagen en geladen in de juiste vrachtwagen van de uitleverpartner. De dagelijkse vertrekken (op werkdagen) vanuit Nederland zorgen voor korte doorlooptijden naar alle Europese landen. 

  Het netwerk kenmerkt zich door het hoogste level van flexibiliteit, snelheid en customer service. Er zijn 16 partners verbonden aan het SystemPlus netwerk.

  Waarom SystemPlus? 

  Naast korte doorlooptijden naar alle Europese landen onderscheidt SystemPlus zich door:

  Snelle- en betrouwbare transittijden

  Snelle en betrouwbare transittijden vormen de kern van het SystemPlus netwerk. Centraal Europa is via ons netwerk binnen 24 tot 48 uur bereikbaar, binnen 96 uur is bijna geheel Europa binnen handbereik. 

  Bekijk hier onze transittijden per land

  Tijdsleveringen voor 10:00 uur en 12:00 uur

  Met het SystemPlus netwerk bereiken uw zendingen dankzij onze venstertijden de belangrijkste Europese economische centra nog voordat de ontvanger aan zijn lunchpauze begint. SystemPlus biedt naar verschillende Europese landen een service om alle zendingen, onafhankelijk van de grootte en/of het gewicht van de zending, vóór 10.00 of 12.00 uur te leveren. Zo kan er onder andere in Duitsland en Polen vóór 10.00 uur geleverd worden en in landen verder weg zoals Portugal en Noorwegen vóór 12.00 uur.

  Bekijk hier de mogelijkheden voor landen met een:

  Naast tijdsleveringen is het op bepaalde bestemmingen mogelijk om een looptijdverkorting van 24 uur toe te passen. Dit betekent dat uw zending dan nog sneller op de plaats van bestemming is dan wanneer deze volgens de reguliere looptijd verstuurd wordt.

  Transport van gevaargoed (ADR) zonder toeslag

  Op veel bestemmingen binnen het SystemPlus netwerk is het transporteren van gevaarlijke stoffen, zogenoemde ADR-goederen, geen enkel probleem.

  Bekijk hier de mogelijkheden per land

  Standaard verzekering tot €50.000,- per zending

  Vervoerders en expediteurs zijn door de wet beperkt in hun aansprakelijkheid voor beschadiging en vermissing van zendingen. De aansprakelijkheid voor schade aan zendingen bij nationaal vervoer is conform AVC, limitering Euro 3,40 per kilo, bij internationaal vervoer is limitering conform CMR, 8.33 SDR (Special Drawing Right) +/- Euro 10,00 per kilo.

  Mits u geen eigen transportverzekering heeft, zijn uw zendingen via SystemPlus standaard verzekerd tot een bedrag van €50.000,- Dit betekent dat lichte, waardevolle zendingen met SystemPlus veel beter, vaak totaal, verzekerd zijn!

  Mocht uw zending een hogere waarde hebben dan €50.000,-, dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons customer service team.

  NOTE: Content in the panels below this point are not visible on the site unless used by other features e.g. gadgets, OB&E, etc.